torsdag 20. januar 2011

Lidenskap


I går kveld satt jeg og så på et program på TV som handlet om nordmenn som følger sine drømmer, i utlandet. Akkurat igår handlet det om Rachel som bruker all sin tid til å hjelpe barna på "Søppelfjellet" i Manilla på Filipinene. Denne dama på 81 år var full av energi og brant for å hjelpe menneskene der som tydelig hadde stort behov for hjelp. Gjennom organisasjonen hun hadde stiftet, som drives ved innsamlede midler og gaver, hadde hun bl.a. greid å få bygget barnehjem og aldershjem.
Du kan lese mer om henne her: http://www.mama-children.org/
Dette er virkelig en dame med lidenskap for å hjelpe. Hun er nok ikke alene om det, det fins mange mennesker som hele sitt liv hjelper andre og det er jo fantastisk at det fins sånne engler.



Man kan jo ha så mang en slags lidenskap og det må ikke være sånn at selvom min lidenskap er mer i klassen av hjemlige eller innenrikse sysler så er den dårlig. Det er bare viktig å huske på at en lidenskap kan være nyttig å ha for å skape sitt eget liv så bra som man bare kan. Hvilken historie forteller du om ditt liv? Velg en historie hvor drømmen din går i oppfyllelse og fortell den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar